Energie opslag

Milieuvriendelijke en kostenbesparende oplossingen voor het opslaan van energie.

REGBAT heeft milieuvriendelijke en kostenbesparende oplossingen voor het opslaan van wind en/of zon-energie. Binnen enkele jaren zal de saldering voor het terug leveren van energie worden afgebouwd en zal het interessant zijn om de opgewekte energie op te gaan slaan. REGBAT levert systemen voor mobiel, woonhuis, zakelijk en de industrie vanaf 500 watt tot 1 megawatt.

Draagbaar

De AC50 is een krachtige draagbare stroomgenerator en levert hetzelfde voltage en kwaliteit als de gangbare netstroom. Door de AC50 kunnen bijna alle elektrische apparaten tot 300W zonder probleem van stroom worden voorzien en heeft vier USB, één USB C en drie 12V aansluitingen en een draadloos oplaadpunt boven op de AC50 voor uw telefoon en is deze voorzien van led verlichting. Dit is ideaal wanneer u gaat kamperen, varen of voor hulpdiensten, installateurs etc. of gewoon onderweg bent!

De AC50 stroomgenerator is op te laden doormiddel van de bijgeleverde lader in het stopcontact, kabel voor de 12V aansluiting in de auto/camper en de MC4-laadkabel rechtstreeks op een zonnepaneel.

  • AC50 heeft een totaal vermogen van 500W
  • AC100 heeft een totaal vermogen van 1000W
  • EB150 heeft een totaal vermogen van 1500W
  • EB240 heeft een totaal vermogen van 2400W

Woonhuis

Onze residentiële systemen passen perfect bij elk huishouden. Afhankelijk van het aantal zonnepanelen en de aanwezigheid van een of drie-fase netaansluiting, bieden we 3,6 of 10 kWh hybride omvormers met stapelbare batterijpakketten van 3,6 kWh per rack. De racks kunnen draadloos worden verbonden. Het systeem heeft een UPS-functie van 3 kW en kan zelfs off-grid worden gebruikt. Door uw app op uw telefoon of tablet te gebruiken, kunt u alle belangrijke variabelen zelf programmeren. Bijvoorbeeld opladen tijdens de daluren en ontladen tijdens de piekuren.

Mail ons

0 + 3 = ?