Energie opslag

Milieuvriendelijke en kostenbesparende oplossingen voor het opslaan van energie.

LFP Batteries is een onderdeel van REGBAT Helmond en levert batterijen/omvormers voor energieopslag.

LFP Batteries levert milieuvriendelijke en kostenbesparende oplossingen voor het opslaan van wind en/of zon-energie. Binnen enkele jaren zal de saldering voor het terug leveren van energie worden afgebouwd en ons elektriciteitsnet raakt overvol waardoor er nu al gebieden zijn waar je geen energie meer terug kan leveren, of moet betalen voor het terug leveren en zal het interessant zijn om de opgewekte energie op te gaan slaan.

LFP Batteries levert systemen voor mobiele toepassingen, woonhuis, zakelijk en de industrie vanaf 500 watt tot 1,5 megawatt of meer.

Draagbaar

De LP3000 PRO is een krachtige draagbare stroomgenerator en levert hetzelfde voltage en kwaliteit als de gangbare netstroom. Door de LP3000 PRO kunnen bijna alle elektrische apparaten tot 3000W zonder probleem van stroom worden voorzien en heeft drie stuks wcd voor 230v~, vier USB, één USB C en drie 12V aansluitingen. Deze stroomgenerator is ideaal voor wanneer u gaat kamperen, varen of voor hulpdiensten, installateurs etc. of gewoon onderweg bent!

De LP3000 PRO stroomgenerator is op te laden doormiddel van de bijgeleverde lader in het stopcontact, kabel voor de 12V aansluiting in de auto/camper en de MC4-laadkabel rechtstreeks op een zonnepaneel.

  • LP3000 PRO heeft een totaal vermogen van 3000W
  • LP2000 PRO heeft een totaal vermogen van 2000W

Woonhuis

Onze residentiële systemen passen perfect bij elk huishouden. Afhankelijk van het aantal zonnepanelen en de aanwezigheid van één of drie-fase netaansluiting, bieden we 5, 10, 15 of 20 kWh hybride omvormers met stapelbare batterijpakketten van 5 kWh per rack. De racks kunnen draadloos worden verbonden en u kunt maximaal drie racks van 20 kWh koppelen zodat een totaal van 60 kWh heeft. Het systeem heeft een UPS-functie van 3 kW en kan zelfs off-grid worden gebruikt. De batterij racks zijn van het type LFP wat staat voor Lithium IJzerfosfaat en zijn momenteel kwalitatief en de meest veilige batterijen op de markt. Door uw app op uw telefoon of tablet te gebruiken, kunt u alle belangrijke variabelen zelf programmeren. Bijvoorbeeld opladen tijdens de daluren en ontladen tijdens de piekuren.

Mail ons

3 + 4 = ?